Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поиск

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2009 » Июль » 17 » СЮЖЕТЫ НА ТЕЛЕКАНАЛАХ
СЮЖЕТЫ НА ТЕЛЕКАНАЛАХ
16:33

"Факты" ICTV ( 5 мая 2009 года)

"Критическая Точка" ТРК Украина

Дитині потрібна допомога!

Іноді життя таки має ціну. Добре знають про це батьки онкохворих дітей. Тих, яким потрібна операція за кордоном. Зазвичай таке лікування – єдиний спосіб для дитини одужати. Втім, омріяний шанс заганяє батьків у глухий кут. Адже гроші на операції, які коштують сотні тисяч доларів, потрібно зібрати за кілька тижнів чи місяців. Наша історія з одного боку типова – Едуардові потрібна пересадка кісткового мозку, яку роблять лише за кордоном, з іншого – особлива. Адже на допомогу хворому кинулися всі діти з його класу і навіть ті, які ніколи не знали Едика.
Не будьте байдужими і ви, приєднуйтеся.

Цей ранок у неї знову починається з молитви. Уже три місяці Каталіна разом з друзями щонеділі приходить до храму і просить у Бога здоров’я. Не собі, однокласнику Едуардові, якому три місяці тому поставили страшний діагноз – рак крові.

Каталіна Маєвська, однокласниця онкохворого Едуарда: «Ми вже не бачили його десь півроку. Ми молимося за Едуарда майже всім класом».

Спочатку ці діти про хворобу однокласника й батькам не розповідали. Самі молилися та жертвували на лікування кишенькові. Однак серйозність хвороби навіть восьмирічного Іллю, який випадково з Інтернету дізнався про історію Едика і вперше прийшов до храму, змусила визнати - без допомоги дорослих не обійтися.

Ілля Божик, школяр: «Я хочу, щоб він був здоровим, щоб він жив, він заслужив це життя».

Чотирнадцятирічний Едуард Зубовник майже не хворів, займався спортом, був лідером у класі. І ось після нового року раптова прогресуюча онкологія. Важка хіміотерапія не допомогла.

Анатолій Бублик, батько онкохворого Едуарда: «Останні аналізи показали, що для успішного лікування потрібна пересадка. На жаль, ця операція в Україні не проводиться».

Іноземні клініки готові пересадити Едуарду кістковий мозок. Втім, разом з надією вони дали батькам рахунок на 250 тисяч доларів і три місяці, аби ці гроші знайти. Сім’я, де підростає ще двоє маленьких дітей, у розпачі – усі заощадження вже витратили на лікування. Тепер намагаються не думати про майбутнє.

Світлана Зубовник, мама онкохворого Едуарда:
«Коли мене питають, як почуває себе Едуард, я постійно кажу – в даний момент добре, а що буде чрез 15-20-30 хвилин, я не знаю. Бо це така хвороба, що дуже важко прогнозувати щось».

Щороку близько 30 українських дітей потребують пересадки кісткового мозку за кордоном. Операцію, яка коштує кілька сотень тисяч євро, держава оплатить лише кожному 10-му з них. Інші лікуватимуться за гроші батьків. Пам’ятайте. Це саме той випадок, коли життя має ціну. І навіть ваша найменша допомога може врятувати Едуарда.

Допомогти Едику можна, переказавши гроші на рахунок:

Рахунок для громадян України у гривнях

Отримувач: Бублик Анатолій Іванович
ІНН: 2731609556
Банк - отримувач: ЗАТ "ОТП Банк"
02002, м.Київ, вул. Р.Окіпної,4
МФО: 300528
Розрахунковий рахунок №: 26205801793142
Призначення платежу: Благодійна допомога Зубовнику Е.А. (обов’язково вказувати!!!)

Для перерахунків в іноземній валюті:

Beneficiary : Anatoliy Bublyk
Account#: 26205801793142
Beneficiary’s bank: OTP Bank
4, R.Okypnoy Str., Kyiv, 02002
SWIFT code: OTPVUAUK
Purpose payment: Charitable help Zubovnik E.A. (It’s obligatory to specify)
The request to duplicate the donations the message on email.


або надіславши СМС з текстом dam 103908 на номер 4449. З вашого рахунку зникне 16 гривень - в Едуарда з’явиться надія на одужання. //Олеся Комарницька, "Факти", ICTV



Просмотров: 1542 | Добавил: abublik | Рейтинг: 3.8/5 |
Всего комментариев: 2
2 Александр  
0
Уважаемый MOLCHUN, не вводите людей в заблуждение!!! Аппараты ОБЕРОН, АУРУМ и прочии из этой серии чистейшей воды - ПРОФАНАЦИЯ!!! Никакой компьютерной диагностики кроме Томографии и УЗИ НЕ СУЩЕСТВУЕТ!!! Говорю это как Радиоинженер, "компьютерщик" с 20-и летним стажем. Морочить голову людям которые находятся в таком страшном положении, по крайней мере безнравственно!!! Три года назад меня тоже пытались "обнадежить" подобным советом, славо Богу хватило обазования и здравого смысла. Если-же Вы действительно уверенны в собственной правоте, тогда полистайте Инет по ключевому слову "Оберон" или напишите мне. Я в пару лет назад "накачал" много информации по этой афёре!
С уважением, Александр.

1 MOLCHUN  
0
Есть вполне эффективная методика борьбы с этой болезнью. Пройти компьютерную диагностику на аппарате АУРУМ, который подберет для восстановления иммунитета препараты Тянь Ши.
Есть положительные результаты при лейкемии и миеломной болезни.
Выбраный Вами путь - для избранных. Но он не эффективен. Даже переливание крови приводит к онко-процессу. Все донорское - чужое, а при пересадке иммунитет подавляют.
Тянь-Ши - уникальные препараты. Но не пропустите времени.
Я из г.Сумы, м.т. (050)6563532 Владимир

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]